Családi ház Eladó Baja - Nagy István utca

96 m2Alapterület 3 + 1 Szoba
39 000 000 FtÁr
364992Azonosító
További adatok

500 m2 Telek

Utcai Kilátás

Újszerű Állapot

Tégla Szerkezet

Házközponti Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1980 Építés éve

Déli Tájolás

Árcsökkenés!!!! 41.000.000. Ft helyett 39.000.000 Ft

A családi ház Baja város Rókus városrészében található. A ház az 1980-as években beton alapon téglából épült, ami 5 évvel ezelőtt teljes felújításon esett át.
A felújítás során az ingatlan külső burkolata, valamint az aljzatbeton 10 cm szigeteléssel lett ellátva. A felújítás során a falak belső felei gipszkarton előtétfalakkal lettek ellátva. A nagy belmagasság gipszkarton állmennyezettel lett lecsökkentve, ami felett 20 cm szigetelés található. Ezekkel az építészeti megoldásokkal a ház fűtés energia igénye jelentősen lecsökkent. A korszerűsítés során 2 fázison 32 amperre növelték a villamos hálózat kapacitást, amihez a ház villamos rendszereinek megújulása is társult. Ugyanekkor az összes régi nyílászárót új műanyag nyílászárókra cserélték ki. A házban található vízvezeték rendszer kicserélésre kerültek. Melegvízről villanybojler gondoskodik. A ház központi fűtését egy nagy teljesítményű üvegajtós vízteres kandalló biztosítja, amely a fent említett korszerűsítéseknek köszönhetően minimális fa felhasználásával képes kifűteni a ház teljes alapterületét. Téli éjszakákon a kandallóban lobogó tűz lángja és ropogása a nappaliban és annak környezetében autentikus hangulatot varázsol.
A házban található:
2 nagy utcai szoba, ami az új nyílászárókánk köszönhetően mentesek a forgalom zajától.
1 félszoba, ami a nappaliból lett kialakítva
nappali
konyha, ebédlő
fördőszoba, wc
és egy a konyhából nyíló tároló helység.
Melegvízről villanybojler gondoskodik. Az udvar térkövezett, több gépkocsi beállási lehetőséggel. Az ingatlanra CSOK+ igényelhető!
Farkasné Kasza Brigitta

Farkasné Kasza Brigitta

Hívjon bizalommal

+36-20-326-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Baja
+36703272201

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok